Verbouwkosten

Voor Gunneweg & Burg is een online tool ontwikkeld om de advieskosten voor een verbouwing van een woonhuis te berekenen. In een aantal eenvoudige stappen kan de klant binnen een paar seconden zien wat de kosten zijn.
Vervolgens kan via de tool contact opgenomen worden Verbouwingsarchitect Gunnenweg & Burg voor het uitbrengen van een offerte.
Tags: Code, Rekentool, PHP, JQuery, Javascript, Mail, Mobiel

Glow 2014

In opdracht van Atelier LEK is een webapp ontwikkeld voor het evenement Glow in Eindhoven. Met de app is voor een van de 20 lichtprojecten langs de lichtroute informatie op te vragenn van de aangelichtte huizen langs de Merellaan.

Tags: WebApp, Mobiel, PHP, Javascript

Wonen in Landhof

Voor de verkoopcampagne van CPO woningbouwproject Wonen in Landhof is website ontwikkeld gebaseerd op Wordpress. Het standaard frame is aangepast voor het format van de campagne.

Tags: Wordpress, CMS, SEO, Campagne

McMillan

Voor McMillan Frames en Bikes wordt een nieuwe custom website ontwikkeld, naast het webdesign en code maakt Stubio Burg ook het grafisch ontwerp voor deze website.

Tags: Code, HTML5, PHP, MySQL, JQuery, Javascript

Atelier LEK V2

De website van Atelier LEK was toe aan een nieuw jasje, er is een compleet nieuw ontwerp geimplementeerd. De website is volledig responsive en te beheren via een custom cms gebaseerd op nieuwe technieken van html5 en javascript.

Tags: Code, HTML5, PHP, MySQL, JQuery, Javascript

Dabrat HTML Generator V2 (in ontwikkeling)

In samenwerking met Rijpma Database Applicaties wordt een vernieuwde Interface ontwikkeld voor een documentbeheersysteem voor een project van Boskalis op basis van de eerder ontwikkelde offline versie. Het systeem zal nu semi online gaan werken. Middels Drag & Drop interfaces wordt een mappen structuur geanalyseerd en in een database verwerkt. Vervolgens kunnen html bestanden worden gegenereerd en worden gedownload als zip om deze volgens op portable media over te dragen.

Tags: Code, HTML5, PHP, PostgreSQL, JQuery, Javascript, Templating

Tebodin Survey System

Voor Billfinger Tebodin is een Survey system ontwikkeld. Het systeem zowel front als backend zijn volledig geschreven in Javascript/Jquery. Doormiddel van opslaan van de surveydata in databases kan de data worden geanalyseerd en weergegeven worden als csv rapporten of gebruik worden voor diagrammen die automatisch worden gegeneerd.

Tags: Code, HTML5, PostgreSQL, JQuery, Javascript

Dabrat HTML Generator

In samenwerking met Rijpma Database Applicaties is een Interface ontwikkeld voor een documentbeheersysteem voor een project van Boskalis. Het systeem dient volledig offline zonder database te kunnen werken. De gegevens voor de offline build worden volledig geautomatiseerd verzameld en aan de hand van templates in afzonderlijke html bestanden geplaatst. Die vervolgens via portable media over te dragen zijn. Voor het systeem komt mogelijk ook een online versie.

Tags: Code, PHP, MySQL, Python, Javascript, Templating

Idefixe (in ontwikkeling)

De website van Theatergroep Idefixe krijgt een nieuw jasje. De sterk verouderde website heeft een nieuw design gekregen ontworpen door Abe Ontwerp. Studio Burg maakt op basis hiervan de nieuwe website. De website zal ondermeer gebruik gaan maken van een reserveringssyteem voor de voorstellingen van Idefixe

Tags: Code, PHP, MySQL, SEO, Reserveringssysteem

Caroline Tintel Ontwerpt

Voor Caroline Tintel Ontwerp is een portfolio website gebaseerd op Wordpress, de standaard website (en code) is aangepast op basis van een ontwerp van de opdrachtgever. Tevens zijn op diverse plaatsen extra widgets en social media features geimplementeerd.

Tags: Wordpress, CMS, SEO, Social Media, Portfolio

Hof van Zeelst fase II

Voor een wervingscampagne voor Nieuwbouwoningen in Eindhoven is voor een kopervereniging een website ontwikkeld. Studio Burg heeft hiervoor het design en aanpassingen gedaan in een bestaande Joomla Toepassing. Er zijn diverse components en modules geimplementeerd en aangepast naar wens van de opdrachtgever. De site heeft tevens een functionerende back-end als communicatieplaform tussen opdrachtgever en architect.

Tags: Joomla, CMS, SEO, Social Media, Community, Ontwerp

Gunneweg & Burg (2.0)

Na 1.0 is de website voorzien van een nieuw jasje, de bestaande database is gebruikt en uitgebreid zodat de website ook voor zoekmachines geoptimaliseeerd is. Tevens zijn social media geimplementeerd en Open Graph Tagging voor integratie met Facewook, Twitter en LinkedIn. Daarnaast is een Google Maps Api geimplementeerd waarmee locaties van projecten op de kaart zichtbaar zijn. Voor verbouwing is een rekentool gemaakt waar snel advieskosten opgevraagd kunnen worden. Studio Burg heeft zowel het design als de custom code geleverd.

Tags: Ontwerp+Code, PHP, MySQL, CMS, SEO, Blog, Social Media, Open Graph, Google Maps Api

Gunneweg & Burg (mobile)

Van de Gunneweg & Burg website is een mobiele portal gemaakt voor het gebruik vanaf mobiele telefoons en tablets. De site rendert in verschillende afmetingen naar gelang de schermafmeting van het mobiele apparaat. De main features van de hoofsite zijn ook geimplementeerd zoals de nieuwsfeed, projectendeel en Google Maps Api

Tags: Mobiel, PHP, MySQL, CMS, SEO, Blog, Social Media, Open Graph, Google Maps Api

Atelier LEK


Fluitman Architecten


Gunneweg & Burg (1.0)